Programul Service Favorit

Pentru că știm cât de mult contează mașina ta pentru tine am lansat un Program nou la Union Motors, Service-ul Opel autorizat care te va ajuta să ai grijă de ea.

După ce mașina ta a ieșit din garanția oferită de Producător îți recomandăm să ne vizitezi cel puțin o dată pe an în service-ul nostru autorizat Opel pentru a beneficia de cunoștințele și expertiza calificată a personalului Union Motors.

Mașina ta va fi verificată și vei primi sfaturi utile pentru evitarea unor probleme ulterioare care pot apărea din motive diverse.

Pentru a te ajuta să îi oferi mașinii tale cel mai bun tratament îți oferim reduceri atât la piesele originale cât și la manoperă, prin Programul Service Favorit, la service-ul Union Motors.

Astfel, în funcție de vârsta mașinii ai următoarele beneficii:

Reducere de 10% la toate piesele* originale și manoperă dacă mașina ta are între 2 – 4 ani

Reducere 20% la toate piesele* originale și manoperă dacă mașina ta are peste 4 ani

Pentru o înțelegere mai bună a ofertei cuprinse în acest Program, avem exemplu o revizie care poate începe chiar de la 389 lei **cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină între 2-4 ani vechime sau 354 lei** cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină mai veche de 4 ani.

*Reducere supusă unor termene și condiții.

**Exemplul de calcul folosește un model Opel Corsa 1.0 benzină. Revizia conține înlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen și manoperă.

Pentru detalii, sună acum la 021 9405.
Efectuează o programare
Vorbește cu un consilier
Cere o ofertă
Trimite un e-mail