Programul Service Favorit

 

Pentru ca stim cat de mult conteaza masina ta pentru tine am lansat un Program nou la Union Motors, Service-ul Opel autorizat care te va ajuta sa ai grija de ea.

Dupa ce masina ta a iesit din garantia oferita de Producator iti recomandam sa ne vizitezi cel putin o data pe an in service-ul nostru autorizat Opel pentru a beneficia de cunostintele si expertiza calificata a personalului Union Motors.

Masina ta va fi verificata si vei primi sfaturi utile pentru evitarea unor probleme ulterioare care pot aparea din motive diverse.

 Pentru a te ajuta sa ii oferi masinii tale cel mai bun tratament iti oferim reduceri atât la piesele originale cât si la manopera, prin Programul Service Favorit, la service-ul Union Motors.

Astfel, in functie de vârsta masinii ai urmatoarele beneficii:

Reducere de 10% la toate piesele* originale si manopera daca masina ta are intre 2 – 4 ani

Reducere 20% la toate piesele* originale si manopera daca masina ta are peste 4 ani

Pentru o intelegere mai buna a ofertei cuprinse in acest Program, avem exemplu o revizie care poate incepe chiar de la 389 lei **cu TVA si manopera incluse pentru o masina intre 2-4 ani vechime sau 354 lei** cu TVA si manopera incluse pentru o masina mai veche de 4 ani.

*Reducere supusa unor termene si conditii.

**Exemplul de calcul foloseste un model Opel Corsa 1.0 benzina. Revizia contine inlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen si manopera.

 

Pentru detalii, suna acum la 021 9405.