myOpel

Ce reprezinta, de fapt, myOpel?

Alegand Opel, ai luat cea mai buna decizie. La urma urmei, Opel reprezinta tehnologii sofisticate, maiestrie adevarata si idei progresiste regasite in vehicule de înalta calitate.
 
Cel mai bun loc în care poti sa mergi pentru inspectiile periodice si pentru interventii este Service-ul tau Opel Union Motors. Personalul din reteaua noastra cunoaste masinile la nivel de detaliu precum si cea mai buna metoda de a le mentine într-o forma perfecta.
 
Prin platforma myOpel aducem pe internet toate beneficiile unui Service autorizat Opel. Pe lânga toate facilitatile pe care le gasiti în service-ul nostru, în platforma myOpel gasiti câteva caracteristici unice. De exemplu, daca introduci VIN-ul si selectezi Dealer-ul tau preferat, Union Motors, poti beneficia de oferte personalizate si de informatii cu privire la promotiile noastre speciale. 

Scopul myOpel este de a facilita programarile în Service atât pentru tine cât si pentru noi. Prin colectarea de informatii cuprinzatoare despre tine si masina ta, suntem capabili sa îti facem oferte individuale si reduceri de pret de care sa beneficiezi.
 

Ce ofera myOpel?

Cerere online pentru programare în Service: programeaza online o interventie în Service;

Dealer preferat: alegeti Dealerul  preferat, Union Motors, iar noi îti oferim tot ce ai tu nevoie;

Profilul masinii tale: contine toate datele importante despre masina ta cât si din Caietul de Service;

Memento interventii în Service: nu mai rata nicio interventie în Service, lasa-ne pe noi sa îti amintim de ele;

Newsletter cu stiri si noutati despre Service: oferte croite special pentru tine si Opel-ul tau cât si multe reduceri de pret atractive, accesorii specifice masinii tale si alte servicii.


De ce sa nu verifici tu singur toate acestea? Înregistreaza-te acum pe myOpel si fa parte din lumea Service-ului Opel.
Si daca tu crezi ca am ratat o interventie importanta în Service scrie-ne si da-ne de stire.

Pentru detalii, suna acum la 021 9405 sau 0741 81 27 14.