myOpel

Ce reprezintă, de fapt, myOpel?

Alegând Opel, ai luat cea mai bună decizie. La urma urmei, Opel reprezintă tehnologii sofisticate, măiestrie adevărată și idei progresiste regăsite în vehicule de înaltă calitate.

Cel mai bun loc în care poți să mergi pentru inspecțiile periodice și pentru intervenții este Service-ul tău Opel Union Motors. Personalul din rețeaua noastră cunoaște mașinile la nivel de detaliu precum și cea mai bună metodă de a le menține într-o formă perfectă.

Prin platforma myOpel aducem pe internet toate beneficiile unui Service autorizat Opel. Pe lângă toate facilitățile pe care le găsiți în service-ul nostru, în platforma myOpel găsiți câteva caracteristici unice. De exemplu, dacă introduci VIN-ul și selectezi Dealer-ul tău preferat, Union Motors, poți beneficia de oferte personalizate și de informații cu privire la promoțiile noastre speciale.

Scopul myOpel este de a facilita programările în Service atât pentru tine cât și pentru noi. Prin colectarea de informații cuprinzătoare despre tine și mașina ta, suntem capabili să îți facem oferte individuale și reduceri de preț de care să beneficiezi.

Ce oferă myOpel?

Cerere online pentru programare în Service: programează online o intervenție în Service;

Dealer preferat: alegeți Dealerul preferat, Union Motors, iar noi îți oferim tot ce ai tu nevoie;

Profilul mașinii tale: conține toate datele importante despre mașina ta cât și din Caietul de Service;

Memento intervenții în Service: nu mai rata nicio intervenție în Service, lasă-ne pe noi să îți amintim de ele;

Newsletter cu știri și noutăți despre Service: oferte croite special pentru tine și Opel-ul tău cât și multe reduceri de preț atractive, accesorii specifice mașinii tale și alte servicii.

De ce să nu verifici tu singur toate acestea? Înregistrează-te acum pe myOpel și fă parte din lumea Service-ului Opel.
Și dacă tu crezi că am ratat o intervenție importantă în Service scrie-ne și dă-ne de știre.

Pentru detalii, sună acum la 021 9405 sau 0741 81 27 14.
Efectuează o programare
Vorbește cu un consilier
Cere o ofertă
Trimite un e-mail