2002: Union Motors Romania (UMR)

In anul 2002, ia fiinta in Bucuresti un service auto profesionist numit Union Motors Romania.
In anii urmatori, brandul Union Motors creste si se dezvolta, intr-un ritm de permanenta imbunatatire a calitatii serviciilor.

2005: New Kopel Group

3 ani mai tarziu, New Kopel intra pe piata locala ca singura companie din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent a car, si prima companie care aduce leasingul operational in Romania.

2005: Union Motors, parte a Grupului New Kopel

In acelasi an, Union Motors devine parte a Grupului New Kopel, oferindu-si serviciile nu numai clientelei sale consacrate, dar si clientilor de leasing operational si rent a car.

 

In 2008, New Kopel Group lanseaza divizia de vanzari auto second hand, ce ofera clientilor masini din flota auto proprie, cu garantie un an "din bara in bara" - un serviciu unic in Romania.

Incepand cu februarie 2009, divizia de vanzari auto second hand trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, ca urmare a preluarii de catre New Kopel a companiei cehe AAA Auto, cel mai mare comerciant de masini second hand din Europa.

2010: Union Motors, dealer Opel si service

Union Motors Car Sales preia operatiunile IPSO Automobile la care adauga reprezentanta Opel si centrul "3S": furnizarea de vanzari (sales), service, piese de schimb (spare parts) si servicii garantii si post-vanzare pentru brandurile Renault si Dacia.

 

Parteneri

Union Motors, are decontare directa cu urmatoarele societati de asigurare: Ardaf, Astra, Asirom, BCR Asigurari, Allianz-Tiriac, Omniasig , Generali, Groupama urmand ca lista acestora sa fie permanent dezvoltata in viitor.