Un service cu tradiție

2002

Se deschide service-ul Union Motors Romania. În timp, Union Motors se dezvoltă și devine un service profesionist recunoscut.

2002

2005

3 ani mai târziu, Sixt Group România intră pe piața locală ca singurul Grup din România care oferă, simultan, servicii de leasing operațional și rent a car în România. Union Motors devine parte din Sixt Group România.

2008

Sixt Group România lansează divizia de vânzări auto second hand, ce oferă clienților mașini din flota auto proprie, cu garanție între șase luni și doi ani "din bară în bară" - un serviciu unic în România. Sixt Group România își completează astfel portofoliul de servicii oferite.

2008

2009

Divizia de vânzări auto second hand trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, ca urmare a preluării de catre Sixt Group România a companiei cehe AAA Auto, cel mai mare comerciant de mașini second hand din Europa.

2010

Union Motors devine dealer Opel și Service autorizat. Union Motors Car Sales preia operațiunile IPSO Automobile la care adaugă reprezentanța Opel și centrul "3S": furnizarea de vânzări (sales), service, piese de schimb (spare parts) pentru Opel și servicii garanții și post-vânzare pentru brandurile Renault și Dacia.

2010

2021

Începând cu luna octombrie 2021, Union Motors devine dealer RENAULT și service autorizat RENAULT și multi-marcă.

De ce să alegi service-ul Union Motors ?

Ne face mare plăcere și suntem onorați că putem ajută lunar sute de proprietari de mașini din România să economisească timp și bani pentru revizii și reparații auto de calitate realizate în service-ul Union Motors.

Alătură-te și tu comunității www.union-motors.ro și începe să economisești timp și bani la întreținerea mașinii tale!

Service-ul Union Motors este mai mult decât un simplu atelier de reparații pentru mașini. Service-ul Union Motors este autorizat pentru repararea autovehiculelor marca Renault și Dacia. În plus, Union Motors oferă reparații la cele mai înalte standarde și pentru alte mărci de autoturisme.

Union Motors deține echipamentele speciale de reparare și diagnoză pentru mărcile pe care le reprezentăm (Renault și Dacia). Acestea, împreună cu indicațiile tehnice primite direct de la fabricant, reprezintă rețeta perfectă pentru asigurarea funcționării autovehiculului dumneavoastră.

Vă oferim cel puțin 5 motive ca să alegeți service-ul Union Motors:

 • suntem mereu aproape de dumneavoastră;
 • oferim calitate de prima clasă;
 • suntem corecți și deschiși;
 • siguranța și calitatea lucrărilor reprezintă o prioritate pentru noi;
 • avem o paletă completă de servicii post-vânzare.

Clienții noștrii de service sunt consiliați, în funcție de problema mașinii, de către consultanți service, responsabil garanții, sau directorul acestui department. Specialiștii din service sunt : mecanici, specialiști electrică, vopsitori & tinichigii, plus specialiștii care asistă clientul la departamentul de piese și accesorii.

Întreg personalul este acreditat de către fabricantul autoturismelor Renault și Dacia.

Instruirea periodică și permanentă a angajaților direct la fabricant dă garanția calității tuturor intervențiilor în service.

Lăsați-vă mașina pe mâini bune!

O parte din motivele pentru care clienții Union Motors aleg serviciile noastre sunt:
 • timpul scurt de programare;
 • respectarea termenelor stabilite de predare a autoturismelor, inclusiv rapiditatea cu care se efectuează reparațiile;
 • calitatea lucrărilor efectuate;
 • posibilitatea clienților de a asista la operațiunile efectuate (în unele cazuri);
 • orientarea către client;
 • dotările complete ale service-ului;
 • prețurile accesibile.
Profesionalismul consilierilor de service și al specialiștilor Union Motors este recunoscut de posesorii Renault și Dacia și este demonstrat și de părerile pozitive exprimate pe forumuri:

„Oamenii au fost foarte drăguți, mai ales că au acceptat să se uite la mașină deși nu este luată de la ei. Atât cel de la recepție cât și omul de la mecanică s-au purtat foarte bine – ei nu știau cu ce treabă sunt eu venit pe-acolo. A durat cam două ore, un test de geometrie și au meșterit un pic la direcție, iar acum totul este ok. Am stat cam o oră în sala de așteptare și apoi jumătate de oră la discuții cu oamenii de acolo (mulțumesc!).”

Sixt Group România devine astfel singurul Grup din România care ofera toate serviciile existente pe piața auto sub același acoperiș, prin „One Stop Shop System”: leasing operațional, rent a car, vânzări de mașini second hand și noi și service auto.

Parteneri

Customer service

Efectuează o programare
Vorbește cu un consilier
Cere o ofertă
Trimite un e-mail

Părerea ta este importantă pentru noi!

Dacă ai folosit serviciile noastre, te invităm să împărtășești și altor utilizatori experiența ta, făcând click pe butonul de mai jos.